IK OMARM

helder zien, doen en zijn

Wil je meer plezier, effectiviteit en bewust zijn ontwikkelen in jouw professionele en persoonlijke leven? Welkom bij The Hug Connection. 

Ik noem mezelf omarmingsdeskundige, een expert in openstaan voor en omgaan met wat zich aandient in het leven. Hiervoor maak ik op geïntegreerde wijze gebruik van Emotioneel Lichaamswerk, Neuro Linguistisch Programmeren (NLP) en Mindfulness. 

Dit is mijn aanbod.  

 

Intervisie

Tijdens een intervisiegesprek – ‘inter’ betekent ‘binnen’ en ‘visie’ is ‘kijken – leggen we een vergrootglas op ‘hoe je doet van je doet’. Je kijkt als het ware naar binnen bij jezelf. 

We bespreken een werk- of privésituatie, die je als onprettig ervaart. Je ontdekt welke mechanismen maken dat je dit (onbewust) doet en wordt je bewust hoe je hier voortaan effectiever mee om wil gaan. 

The Hug Connection verzorgt intervisie individueel, intervisie in samengestelde groepen en intervisie in teamverband

Coaching 

In een coachtraject stel jij jouw doel(en) en maak je bewust(er) stappen om deze te realiseren. Ontdek zelf hoe je met meer plezier en ontspanning effectiever veranderingen creëert. 

Coachgesprekken worden afgestemd op jouw wensen en mogelijkheden qua tijd, locatie en methodieken. 

Training of Cursus

The Hug Connection integreert in zijn trainingen en cursussen theorie en praktische oefeningen vanuit Emotioneel Lichaamswerk, Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP) en Mindfulness. 

De training Let’s Be Mindful wordt zowel individueel als in groepen aangeboden. Behalve kennis en oefeningen in verstillen en compassie is er ook tijd en aandacht voor werken aan jouw doel(en). 

De cursus Ontspannen is een laagdrempelige reeks van 10 bijeenkomsten. Speciaal voor mantelzorgers is er Ontspannen voor Mantelzorgers

Workshop of Lezing

Wil je gelijk of wil je geluk? is een interactieve workshop van 2 uur, waarin deelnemers kennismaken met Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP). Deze workshop wordt vaak verzorgd ter introductie van NLP-intervisie.

The Hug Experience is een unieke workshop van 3 uur voor groepen van 3 tot 12 mensen. Over de non-verbale taal van ons lichaam en contact maken met een ander. Bijvoorbeeld als uniek en leuk teamuitje of vrijgezellenfeest! 

Tevens verzorg ik een workshop of lezing op maat.