IK OMARM

… en zie: er is compassie en verbondenheid!

En wat denk je, nu je mijn website leest? Wekt het sympathie bij je op of juist weerzin? En als jij je hier bewust van bent, welke betekenis geef je hieraan? Inspirerend? 

Mijn FREE HUGS zijn maar een voorbeeld van hoe ik af en toe uiting geef aan wie ik ben. En hoe ik laat zien welke waarden ik voor sta. Een bewuste keuze die ik iedere keer opnieuw maak. Waardoor ik mijn omgeving en beleving van dat moment zelf vormgeef. 

Wil jij ook vaker plezier ervaren én tegelijkertijd een positief effect hebben op jouw omgeving? En wil je ontdekken hoe je meer compassie en verbondenheid in jouw leven brengt?

Je bent welkom bij The Hug Connection. Ik sta open voor iedereen, en alle vragen zijn welkom. Dit is mijn aanbod VOOR JOU

Weten wat je in beweging zet…

Tijdens een NLP-intervisiegesprek – ‘inter’ betekent ‘binnen’ en ‘visie’ is ‘kijken – leggen we een vergrootglas op ‘hoe je doet wat je doet’. Je kijkt als het ware bij jezelf naar binnen.

Er is tijd en aandacht om een werk- of privésituatie te bespreken. Ik stel je daar vragen over. Je ontdekt welke processen maken dat je dit (onbewust) doet.  En er ontstaat ruimte om stil te staan bij de vraag: is dit wat ik werkelijk wil? 

Jij kiest wat bij je past en het leven makkelijker maakt. 

The Hug Connection verzorgt  NLP-intervisie in groepen. 

Coachgesprekken

In een coachgesprek mag alles besproken worden. Lastige situaties op het werk, gevoelens van overspannenheid, problemen in je relatie of familie, verlies en zingevingsvraagstukken. 

Ontdek zelf hoe je je meer kunt verbinden met wie je werkelijk bent en met meer mildheid en plezier effectiever in het leven kunt staan. 

Coachgesprekken worden afgestemd op jouw mogelijkheden qua tijd en locatie. 

Training of Cursus

The Hug Connection integreert in zijn trainingen en cursussen theorie en praktische oefeningen vanuit Mindfulness, Neuro Linguistisch Programmeren (NLP) en Emotioneel Lichaamswerk. 

De training Let’s Be Mindful wordt zowel individueel als in groepen aangeboden. Behalve kennis en oefeningen in verstillen en compassie is er ook tijd en aandacht voor het werken aan jouw doel(en). 

De cursus Ontspannen is een laagdrempelige reeks van 10 bijeenkomsten. Speciaal voor mantelzorgers is er Ontspannen voor Mantelzorgers

Workshop of Lezing

Wil je gelijk of wil je geluk? is een interactieve workshop van 2 uur, waarin deelnemers kennismaken met Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP). Deze workshop wordt vaak verzorgd ter introductie van NLP-intervisie.

The Hug Experience is een unieke workshop van 3 uur voor groepen van 3 tot 12 mensen. Over de non-verbale taal van ons lichaam en contact maken met een ander. Bijvoorbeeld als uniek en leuk teamuitje of vrijgezellenfeest! 

Tevens verzorg ik een workshop of lezing op maat.