NLP-intervisie

NLP-intervisie, weten wat je in beweging zet

Ontwikkel meer plezier, energie en daadkracht in je leven. Ken jij jouw gevoeligheden in communicatie met anderen? Doorzie jij de oude patronen en valkuilen? En weet je welk verlangen eronder zit en hoe je deze effectiever vervuld? 

Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP) is een praktische communicatie methodiek, die valt in de categorie ‘positieve psychologie’. Het is een oplossingsgerichte benadering, die helpt de effectiviteit van je communicatie en gedrag te vergroten. NLP wordt vaak ingezet om topsporters, managers en zorgprofessionals succesvol te coachen.

Tijdens intervisie (‘inter’ betekent binnen, ‘visie’ betekent kijken) kijk je als het ware naar binnen. Je staat stil bij hoe je de dingen doet die je doet en onderzoekt de effecten ervan. Zowel de effecten voor jezelf, als die voor anderen. En als je wilt dat men anders reageert, dan ontdek je wat je de volgende keer anders kan doen om dit te bereiken.

NLP-intervisie is een specifieke manier van bevragen, die jou activeert om zelf te onderzoeken wat er precies speelt. Dit kan best kwetsbaar voelen. Soms is er ook lef voor nodig. Je doet dit onder begeleiding van een ervaren NLP-intervisiebegeleider. Deze schept en bewaakt de voorwaarden om dit proces zorgvuldig en effectief te kunnen doen. 

Gedurende het traject wordt je je bewust van jouw eigen aannames, (voor-)oordelen en belemmerende overtuigingen. En je traint jezelf erin deze sneller te herkennen en achterwege te laten.

Een NLP-intervisiegroep bij The Hug Connection bestaat uit 3 tot 5 deelnemers. Het traject bestaat uit 4 bijeenkomsten van 2 uur, waarbij we elkaar om de 3 á 4 weken zien. 

Praktische informatie:

Wat: een NLP-intervisie traject van 4 bijeenkomsten in een groep

Waar: The Hug Connection, Spoorzichtlaan 27, Heemstede

Wanneer: 

September-groep: woensdagavonden 2 en 29 september, 28 oktober en 25 november, telkens van 19.30 – 21.30 uur (nog 5 plekken)

Oktober-groep: woensdagavonden 21 oktober, 18 november, 16 december en 13 januari, telkens van 19.30 – 21.30 uur (nog 5 plekken)

Januari-groep (2021): woensdagavonden 6 januari, 3 februari, 3 en 31 maart, telkens van 19.30 – 21.30 uur (nog 5 plekken)

Kosten: € 180,- (incl. BTW) voor 4 bijeenkomsten

Bijzonderheden: om de dynamiek en vertrouwdheid van iedere groep te respecteren en garanderen, kunnen gemiste avonden niet worden ingehaald bij een andere groep 

Teams of bestaande groepen: data in overleg