RICK SHAMIER
Slide 2 Heading
Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
Klik Hier
Slide 3 Heading
Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
Klik Hier
Previous
Next

Leven vanuit compassie en verbondenheid

Continu opletten, gespannen zijn en druk ervaren vanuit mijn omgeving, dat ken ik heel goed. Opgegroeid in een grote, Indische familie is me dit met de paplepel ingegoten. Of liever gezegd: met een rijstlepel ingepeperd. Ik heb me veel te lang veel te gespannen gevoeld in mijn doen en laten: als kind, puber, student, collega, buurman, groepsgenoot… Zo kan ik er nog wel wat rollen aan vast plakken. Ik geloofde werkelijk dat mensen niet te vertrouwen waren. Ik wist niet beter dan dat het gevaarlijk was om het achterste van mijn tong te laten zien. En ik vond het doodeng om te ontdekken welke verlangens er schuilen in de diepte van mijn hart. Een bemoedigende arm om me heen vanuit kameraadschap of geruststelling kende ik niet.

Om mijn verhaal van meer dan vijftig jaar wat korter te maken, ik heb veel geleerd en ingezien. Ik weet nu zoveel meer over wie ik ben en wat mij uniek maakt. Over wat mijn gedachten vormt en hoe ik de oordelen die ik heb kan laten voor wat ze zijn. Ik ontdek nu steeds meer over een universele wetmatigheid, die werkt voor iedereen. Het gaat over het mechanisme achter hoe je kijkt, denkt en doet met jezelf en anderen. In wezen gaat het over alles wat je in potentie bent: uniek, wonderbaarlijk en liefdevol. 

Mijn expertise

Ik stel graag mijn expertise als Mindfulness trainer, NLP coach en Intervisiebegeleider ter beschikking aan anderen. Mijn achtergrond in Emotioneel Lichaamswerk (ELW), Orthopedagogiek, Neuro Linguistisch Programmeren (NLP) en Mindfulness blijkt opeens een unieke mix aan invalshoeken te vormen. 

Ik weet nu iets meer over hoe je jouw leven makkelijker kunt maken voor jezelf. En hoe ik je dit in aanwezigheid zelf kan laten ontdekken. 

Boodschap

De boodschap is dat ik je bewust(er) wil maken van jouw eigen kwaliteit en mogelijkheden. Want ik geloof bovenal dat ‘de meeste mensen deugen’. Ik kijk graag met je mee hoe je vormgeeft aan jouw talenten en missie. Een milde attitude ten aanzien van jezelf en anderen gaat jouw effectiviteit enorm vergroten.