THE HUG EXPERIENCE

Wat brengt een omarming jou?

Aandacht voor je lijf, eigen speelruimte en de vrijheid om te kiezen 

In deze workshop worden jij en jouw groepsgenoten uitgenodigd op ontdekkingsreis te gaan. We doen ontspanningsoefeningen, bewegen ons lichaam en onderzoeken onze fysieke en energetische speel-ruimte. Als ware pelgrims op een tocht, gaat het ons om de reis en niet om ‘ergens te moeten komen’.

In de eerste fase leidt de aandacht naar binnen. Daarbij hoor je meer over wat er komt kijken bij aandacht, denken en contact maken. Op speelse wijze ontdek en ervaar je de signalen van jouw lijf. 

Tijdens de tweede etappe ontmoet je een reisgenoot. En net zoals iedere reisgenoot uniek is, geldt dit ook voor iedere ontmoeting. Je oefent met bewust contact maken en ieder moment opnieuw te kiezen wat bij je past. Dan ben je pas werkelijk in contact met vrijheid.

In de laatste fase speel je met de ervaring van een onbekend persoon te ontmoeten. Je voelt ieder moment opnieuw of je met iemand in verbinding wilt komen. In De Digitale Hug kun je ervaringen lezen van mensen die je hierin voor zijn gegaan en welke bijzondere ontmoetingen er dan allemaal kunnen ontstaan.  

Wat: The Hug Experience (3 – 12 deelnemers)

Waar: locatie in overleg 

Tijdsduur: 3 uur

Kosten: € 220,-