Hug je Geluk – intervisiegesprek

Een ‘Hug je Geluk’ – intervisiegesprek

Tijdens De Geluksroute op zaterdag 2 en zondag 3 februari deel ik weer Free Hugs uit in het centrum van Haarlem.  Tussen 10.00 en 15.00 uur kun je me vinden op het Klokhuisplein of De Grote Markt. 

Daarnaast bied ik tussendoor korte intervisiegesprekken aan. We spreken af op een terras of in een lunchroom, bestellen een drankje en bespreken de vraag ‘wat maakt jou gelukkig?’. En minstens zo interessant: ‘op welke momenten mis je het en wat doe jij dan?’

Mijn kennis en kunde als intervisiebegeleider haal ik uit Neuro Linguistisch Programmeren (NLP), Mindfulness en Boeddhistische Psychologie. Maar bovenal kun je me ontmoeten als bevlogen mens, die ervan geniet om jou (opnieuw) bewust in contact te brengen met jouw kracht, energie en plezier. 

Ik reserveer graag 30 minuten voor je. Mail me en dan vinden we een passend tijdstip in onze agenda’s.